Een dagje Nijmegen stelt nooit teleur. Het is niets voor niets de oudste stad van Nederland. Deze stad bestaat namelijk al meer dan 2000 jaar en ligt dicht tegen de Duitse grens. Hierdoor is er altijd wat te beleven in deze populaire stad. Heerlijk wandelen in het kronenburgerpark, terrassen bij het stadshuis of s ’avonds laat nog een mooie film bekijken in de bioscoop. Uiteraard hoort bij alle activiteiten een hapje eten erbij. Hierdoor hebben wij de lekkerste restaurants voor je op een rij gezet. 

High Tea Nijmegen 

Nijmegen heeft heel veel mooie looproutes. Hoe leuk is het om dat te combineren met een heerlijke High Tea. Er zijn heel veel verschillende restaurants hiervoor, maar wij hebben de leukste en beste voor je op een rijtje gezet. Het eerste restaurant wat een high tea aanbiedt is Brasserie Jolie (9,6). Dit restaurant biedt een high tea aan met onbeperkt thee. Voor de rest krijg je hierbij zoete lekkernijen en een aantal belegde broodjes. Een ander restaurant wat een high tea aanbiedt is restaurant Dock 17 (9,1) gelegen in hartje Nijmegen. Ook hier is onbeperkt thee te verkrijgen. Bij restaurant Dock 17 krijg je ook zoete en hartige hapjes en diverse sandwiches. Al met al zeker de moeite waard. 

Luxe dineren in Nijmegen 

Een restaurant wat al jaren een gevestigde naam is hartje centrum van Nijmegen is restaurant de Stadstuyn. Dit restaurant straal luxe uit en daar kunnen de gasten zich goed in vinden omdat dit restaurant een 9,5 krijgt. De gerechten worden vers bereidt en hierdoor is het simpelweg genieten geblazen. Om in de luxe te blijven hebben we nog een ander restaurant waar je kan uiteten in Nijmegen. Werf Bar & Diner (9,7) heeft hierbij ook een uitzicht op de waal, hier staat Nijmegen bekend om. Je kan bij dit restaurant kiezen voor allerlei huisgemaakte gerechten. Er wordt gezegd dat het uitzicht op de waal uniek is. Waar wacht je nog op? 

Dag afsluiting 

Om je dag helemaal compleet te maken is het aan te raden om te overnachten in Nijmegen. Dit zorgt ervoor dat je relax kan winkelen en uiteten kan gaan. Plus het is wel eens lekker om niet thuis te slapen toch? Alvast veel plezier in Nijmegen.